Pixelvoice

Business

Pixelvoice Business

Pixelvoice är världens enklaste verktyg när det gäller bilder som kan tala och dela med sig av berättelser. Men ibland så räcker inte tid, resurser eller kunskaper till för att man skall kunna sköta och administrera allt själv.

Då erbjuder vi Pixelvoice Business. Där ingår personlig utbildning, service samt coaching och support så att alla som vill kan medverka i er organisation.

Pixelvoice Business Small

Upp till 10 användare 1000 kr/mnd *

Pixelvoice Business Medium

Upp till 50 användare 3500 kr/mnd *

Pixelvoice Business Large

Upp till 100 användare 6000 kr/mnd *


* Introduktionspriser för avtal tecknade innan 2022-12-31.

Återförsäljare

Vi söker återförsäljare för er som vill kunna erbjuda era kunder världen enklaste och smartaste system när det gäller bilder som kan tala och dela berättelser för generationer.

Är ni IT-konsulter, produktionsbolag eller mediabolag som älskar att arbeta med bild och ljud så söker vi återförsäljare i hela Sverige.

Vill ni också kunna erbjuda era kunder den helt nya möjligheten att kommunicera med foton och presentationer så är ni varmt väkomna att kontakta oss för fördelaktiga villkor när det gäller Pixelvoices Business.

Kontakt

Sociala Medier

Facebook

Alla rättigheter reserverade © 2022
Cookies | Sidkarta | Sök
Hemsida utvecklad i Yodo CMS

Appen

Om appen
App Store
Google Play

Kontakt

Kontaktinfo
+46 (0)70 869 25 00
Info@pixelvoice.se
FAQ

Sociala Medier

Facebook

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK