Pixelvoice

Talande digital guide för föreningar och besöksmål

När man upptäcker ett nytt besöksmål är ju värdet av en guide i någon form hur värdefullt som helst. En historia och berättelser om en plats gör ju helhetsupplevelsen så mycket större.

Nu är det ju resurskrävande guider i form av fysiska personer och det blir alltid begränsningar i tid och vilka dagar som fungerar. Det finns idag aktörer som erbjuder olika kommersiella lösningar i form av digitala guider.
gemensamt för dem är att de är både kostnadskrävande att installera och producera material som fungerar i både mobil, läsplattor eller som multimediapresentationer i digital signage.

Inom kort lanseras den nya svenska tjänsten Pixelvoice som gör att alla föreningar, oavsett om det handlar om kultur, natur eller idrott, kan berätta sin historia till bilder som kan tala för generationer framåt.
Till en näst intill försumbar kostnad kan nu alla som vill dokumentera sina foton med både ljud och kommentarer tillgängliga för hela världen.

Prova funktionerna kostnadsfritt i Pixelvooice Free redan idag >>
eller
Registrera er förening direkt och låt era bästa berättare tala in sina historier så är både era bilder och berättelser sparade för framtiden >>

×

Anmäl innehåll

Sociala Medier

Facebook

Alla rättigheter reserverade © 2022
Cookies | Sidkarta | Sök
Hemsida utvecklad i Yodo CMS

Appen

Om appen
App Store
Google Play

Kontakt

Kontaktinfo
+46 (0)70 869 25 00
Info@pixelvoice.se
FAQ

Sociala Medier

Facebook

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK