Pixelvoice

Priser

Pixelvoice priser

Prova Pixelvoice kostnadsfritt grnom att registrera dig här. Prova funktionerna genom att skapa berättelser och beskrivningar på bilder som kan ge både nytta och nöje för generationer framåt.

Oavsett om du är släktforskare, arbetar med kulturprojekt eller bedriver kunskapsintensiva företag med stort behov av relevanta, smarta och effektiva dokumentationer så erbjuds ni en unik och mycket kostnadseffektiv tjänst genom Pixelvoice.

 

Pixelvoice Free

Ingen kostnad och ingen bindningstid i övrigt. Prova tjänsten gratis genom att ladda hem appen i mobilen eller lägg upp ett antal av dina favoribilder genom datorn.
Berätta och kommentera både egna och andras bilder.
Teknisk spec. 50 mb. Upp till 100 bilder och kommentarer.
Pris 0:-/månad.

Registrera dig här

 

Pixelvoice

Lägg upp tusentals bilder och kommentarer för släkt och vänner eller andra som delar dina intressen. Lagra dina minnen och historia i album för framtida generationer.
Teknisk spec. 1000 mb (1 GB). Upp till 1000 bilder och kommentarer.
Bilder komprimeras automatiskt till 2600 pxl .jpg god kvalitet om de överstiger det formatet vid uppladdning för att spara ert utrymme.
Pris 29:-/månad.

Registrera dig här


Pixelvoice Family

Familjelösningen för er som vill spara bilder och berättelser. Dokumentera familjen och släktens historia. Dela och publicera bilder i både egna och gemensamma album.
Teknisk spec. 5000 mb (5 GB). Räcker till 1000-tals bilder och kommentarer.
Pris 99:-/månad.
Upp till 5 användare.
Därefter 19:-/månad användare.
5 GB, därefter automatisk unlimited 10:-/månad per 1000 mb (1 GB).
Enkel administration av personer samt dataanvändning.

Registrera er familj här

 

Pixelvoice Pro

För företaget, föreningen eller den stora släkten. Enkel administration av personer och behörigheter samt datahantering av bilder, album och bibliotek.

Tala enkelt in vad som skall åtgärdas genom att lägga in markörer på bilderna i stället för att skriva långa uppsatser för att beskriva människor och händelser.
Genom webbgränsstnittet hanterar ni enkelt administration, sortering och komplettering av bilder, kommentarer och texter. Ni kan sedan visa och spela upp era bilder och projekt i mobil, läsplatta, dator eller på storbildspresentationer.
Koppla era bilder, album och bibliotek med kommentarer till era befintliga projekt och branschsystem.
Pris 250:-/månad
+ 39:-/månad och användare.
Teknisk spec. 1000 mb (1 GB) per användare. Upp till 1000 bilder och kommentarer.

Registrera er verksamheten  här

 

Pixelvoice Unlimited

Företag, föreningar och organisationer som växer och kräver obegränsat med utrymme. Ert konto utökas automatiskt med det utrymme som krävs för att lagerhålla er information.

En unik tjänst med marknadens lägsta pris för en denna funktion. Fungerar även för privatpersoner och familjer. I Unlimited har ni även möjlighet att spara era bilder i full upplösning om det önskas.
Pris 10:-/månad per extra 1000 mb (1 GB).

Se länk för mer information och smart administration.

Kontakt

Sociala Medier

Facebook

Alla rättigheter reserverade © 2022
Cookies | Sidkarta | Sök
Hemsida utvecklad i Yodo CMS

Appen

Om appen
App Store
Google Play

Kontakt

Kontaktinfo
+46 (0)70 869 25 00
Info@pixelvoice.se
FAQ

Sociala Medier

Facebook

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK